Workshop de seguretat al Morell

El taller tindrà lloc al municipi del Morell el dia 16 de març a partir de les 4 de la tarda.

L’empresa Inspectia & Control Services organitza per primera vegada un taller de seguretat destinat a policies locals i guàrdies municipals al Camp de Tarragona. La jornada que es celebrarà el dijous 16 de març a la població del Morell comptarà amb la presència d’experts en seguretat en diferents àmbits: drons, formació policial i equipament tècnic.

Especialistes en seguretat

Durant la jornada es donaran a conèixer les possibilitats tècniques que ofereixen els drons en l’àmbit de la seguretat i la vigilància. Aquesta formació, impartida per David Roda, cap d’operacions de Inspectia, els permetrà aprendre coneixements bàsics i veure en primera persona les possibilitats que ofereixen les aeronaus no tripulades en una demostració amb diferents plataformes.
També hi haurà una xerrada de Martí Rocamora, director de formació a Emergency Training & Coaching (EmerTC)  i caporal dels mossos d’esquadra, en la que ens explicarà la importància de formar-se tàcticament i en emergències.
Complementàriament, l’empresa MAC uniformes, especialistes en uniformitats policials, exposaran al jardí del Castell dels Montoliu material tàctic, uniformitats i complements.

Per a participar en aquesta jornada cal omplir el formulari, que trobareu més abaix, i confirmar l’assistència a la pàgina web www.inspectia.eu abans del dia 14 de març. L’entrada és gratuïta.

Horaris del taller

15.45 h – Recepció dels participants al Jardí del Castell dels Montoliu (entrada per la plaça de l’Esglèsia)
15.50 hExposició de material tàctic, uniformitats i complements a càrrec de MAC Uniformes (Barcelona) al jardí del Castell dels Montoliu.
16.00 hVigilància i seguretat amb drons, l’eina del present a càrrec de David Roda, cap d’operacions d’Inspectia & Control Services.
16.30 hLa formació, clau en situacions d’emergència a càrrec de Martí Rocamora, responsable de formació a Emergency Training & Coachin (EmerTC) i caporal dels Mossos d’Esquadra.
17.00 h – Pausa-cafè
17.30 hDemostració de la Unitat de Mitjans Aeris de Inspectia & Control Services.


 

Comparte:

Facebook
Twitter
LinkedIn